dinsdag 17 december 2013

Gastouderbureau Mamaloetje kiest voor Quebble!

Vanaf de start van Quebble ben ik enthousiast over het product. Om die reden startte ik ook als (eerste) blogger bij Quebble. Wat me vooral aanspreekt is de interactie tussen ouders en iedereen die met het kind bezig is. Dat zijn namelijk nogal wat mensen. Het gemiddelde schoolkind (als dat al bestaat) komt per week in aanraking met de juf/meester, de overblijfjuffen, de kinderdagverblijfjuffen of de BSO waar doorgaans ook 3 tot 4 mensen werken of de gastouder, opa en oma, de clubjesleiders,  de sportvereniging... dat zijn heel wat volwassenen in een week. En wat vertelt je kind daarover aan het eind van de dag? Ik zou het al knap vinden als hij of zij nog weet wie die allemaal ontmoet heeft.
Hoe houd je als ouders overzicht? Hoe blijf je op de hoogte van al die professionals die met je kind bezig zijn? Quebble heeft daar het antwoord op gevonden. En het allermooiste vind ik dat de ouders altijd de regie houden. Wie kan wat bekijken? Wie schrijft in het digitale schriftje? Je bepaalt dat als ouders allemaal zelf.

Bij mijn gastouderbureau staat klantgerichtheid en communicatie hoog aangeschreven. Als ouders blijf je graag op de hoogte over het wel en wee van je kind. Hoe leuk is het als je op je werk bent en je krijgt een leuke foto van je kind te zien die lekker aan het spelen is. Wij willen ouders en de gastouders/nanny’s graag iets bieden wat de communicatie ondersteunt. En het mooie is dat deze ouders alle anderen om hun kind heen, toe kunnen voegen als ze dat willen. Daarom werkt Gastouderbureau Mamaloetje met Quebble.

Esther Boverhof

Geen opmerkingen:

Een reactie posten