Bloggers

Esther Boverhof

Esther BoverhofEsther Boverhof is Quebble's eerste officiele blogger! Esther Boverhof is een ervaren kinderopvang adviseur. Ze is eigenaar van Gastouderbureau MamaloetjeKO assistent en Estmedia.

 Volg Esther op Facebook  Volg Esther op Twitter  Volg Esther op Pinterest  Volg Esther op Google+  Connect met Esther op LinkedIn


Judith Noordanus

Judith is getrouwd, mama van Rembrandt (2010), pedagogisch medewerker op een BSO, kindvriendelijk, educatief, groen, duurzaam, inventief, biologisch, vegetarisch, creatief, diervriendelijk, linkshandig, Londonfan en soms een chaoot.

Volg Jodith op Twitter Volg de BSO van Judith op Pinterest Connect met Judith op LinkedIn


Marianne de Valck

Marianne is gespecialiseerd in het geven van onafhankelijke informatie over spelen en speelgoed vanuit een pedagogische achtergrond. Eigenaresse van Adviesbureau Spelen en Speelgoed.

Volg Marianne op Facebook Volg Marianne op Twitter Connect met Marianne op LinkedIn


Irmgard Kostjens

Irmgard is getrouwd en moeder van 2 kinderen. Ze was 8 jaar werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs en werkt nu als vervangend pedagogisch medewerkster in de kinderopvang.

Volg Irmgard op Facebook Volg Irmgard op Pinterest  Connect met Irmgard op LinkedIn


Linda Op den Camp

Linda is getrouwd, moeder van 2 dochters, teamleider op een basisschool, lezen, koken&bakken, creatief met papier, garen en stof, perfectionistisch, opgeruimd, georganiseerd, dol op afstreeplijstjes.


Susanne Enkelaar

Susanne is 33 jaar, leerkracht groep 4 op de Dorus Rijkersschool in Amsterdam, woonachtig in deze prachtige stad, speelt gitaar, maakt graag foto’s, bezoekt concertjes in Paradiso en is graag met vrienden samen voor een wijntje en een goed gesprek.Hellen van Tilborg

Hellen is één van de studenten van de eerste lichting die is afgestudeerd als PMK'er (Pedagogisch Management Kinderopvang). Ze is een jonge, creatieve manager, die altijd op zoek is naar verbinding en vernieuwing. Ze heeft dan ook een frisse kijk op de kinderopvang.

Quebble zoekt bloggers

Ben jij ouder, pedagogisch medewerker, leerkracht of op een andere manier vanuit je vak betrokken met kinderen, vind je het leuk om te schrijven en zo jouw ervaringen en visie te delen? Wij nodigen je van harte uit om voor ons te bloggen! Meld je aan als blogger voor Quebble.com.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten